Welkom op de website van voetbalschool FootBallance. We hebben gemerkt dat voetbal zich snel ontwikkelt, maar dat de trainingen op amateurniveau minder snel meegaan met deze ontwikkelingen. Daarom zijn we een voetbalschool gestart die trainingen aanbiedt die passen bij het moderne voetbal, zodat spelers zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.
 
Voetbal wordt steeds fysieker en intensiever, met meer sprintmeters op hoge intensiteit, meer duels en meer omschakelmomenten. Het is belangrijk dat spelers van alle leeftijden hier optimaal op voorbereid worden. Daarom bieden wij gerichte trainingen aan die de fysieke prestaties van voetballers verbeteren. Denk aan snelheidstraining, krachttraining, coördinatie en flexibiliteit. Bovendien maken we gebruik van verschillende apps en video-analyse om tot betere resultaten te komen.
 
FootBallance is gevestigd op het Kalverdijkje Noord (sc Leovardia) in Leeuwarden en zorgt voor professionele begeleiding bij de ontwikkeling van deze steeds belangrijkere aspecten in het voetbal. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan nu een afspraak voor een gratis proeftraining!