Over ons

Mijn naam is Hemen Ibrahim. Ik ben 24 jaar oud en oprichter van voetbalschool FootBallance. Verder ben ik docent lichamelijke opvoeding op een voortgezet onderwijs school. Hiervoor heb ik de opleiding ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding), CIOS (Niveau 3 en 4) en UEFA-C afgerond.

Als voetballer heb ik in de jeugd bij verschillende selectieteams van sc Leovardia en CVV Blauw Wit’34 gevoetbald op hoofdklasse en divisie niveau. Op elf jarige leeftijd heb ik bij KNVB-district noord mogen
voetballen. Na 1 jaar in het eerste elftal van CVV Blauw Wit ’34 gespeeld te hebben voetbal ik nu in het eerste elftal van sc Leovardia.

Als trainer heb ik verschillende jeugdteams van sc Leovardia en CVV Blauw Wit’34 training gegeven. Momenteel ben ik hoofd jeugdopleiding onderbouw van sc Leovardia en begeleid ik trainers in het training geven en coachen tijdens de wedstrijden.

Ik ben begonnen met een eigen voetbalschool die zich onder andere richt op het verbeteren van bewegingen, coördinatie, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen, techniek en het breed motorisch bewegen van iedere voetballer. De ervaring die ik als trainer de afgelopen jaren heb opgedaan bij verschillende teams en clubs wil ik nu zelf in de praktijk overbrengen aan mijn spelers door middel van personal training en groepstraining.