Over ons

Mijn naam is Hemen Ibrahim. Ik ben 23 jaar oud en oprichter van voetbalschool FootBallance. Verder ben ik momenteel student aan de ALO (academie lichamelijke opvoeding) in Groningen. Hiervoor heb ik de opleiding CIOS (Niveau 3 en 4) en UEFA-C afgerond.

Als voetballer heb ik in de jeugd bij verschillende selectieteams van sc Leovardia en CVV Blauw Wit’34 gevoetbald op hoofdklasse en divisie niveau. Op elf jarige leeftijd heb ik bij KNVB-district noord mogen
voetballen. Na 1 jaar in het eerste elftal van CVV Blauw Wit ’34 gespeeld te hebben voetbal ik nu in het eerste elftal van sc Leovardia.

Als trainer heb ik verschillende jeugdteams van sc Leovardia en CVV Blauw Wit’34 training gegeven. In 2018 heb ik mogen training geven bij voetbalschool Athletic Performance in Football in Leeuwarden. Daar heb ik veel kennis mogen opbouwen in loopscholing doordat ik werd opgeleid door Jelmer Sevenster fysieke trainer van Go Ahead Eagles. 

Ik ben begonnen met een eigen voetbalschool die zich onder andere richt op het verbeteren van bewegingen, coördinatie, snelheid, kracht, uithoudingsvermogen en techniek van een voetbalspeler. De ervaring die ik als trainer de afgelopen jaren heb opgedaan bij verschillende teams en clubs wil ik nu zelf in de praktijk overbrengen aan mijn spelers door middel van Personal Training en groepstraining.